29 Ekim 2009 Perşembe

Kollama Dizisi 62. Bölüm



Memduh’un Melike’yi yakalaması an meselesiyken, Gölge son anda yardıma yetişir. Ancak günlük ortadan kaybolur. Ne Necip’ler ne de karşı taraf günlüğü bulamamaktadır. Bunun için tek çare Dokuzparmak’tır. Fakat hem Sabit, hem Yiğit’le Pikeas hem de Necip ve Memduh aynı zamanda Dokuzparmak’a ulaşmaya çalışırlar. Dokuzparmak Necip’lerin koruması altında hastaneye götürülür fakat onu elde edecek taraf zekice bir plan yapmıştır. Bu plan Necip ve Memduh’un hayatını tehlikeye atacak bir plandır.

28 Ekim 2009 Çarşamba

Kollama Dizisi 61. Bölüm



Melike babasının ölümünden sonra, öfkesini kontrol edemiyor Pikeas ve Gölge’yi silahla tehdit eder. Artık o kafası karışmış bir ajandır ve güvenini yitirmek üzeredir. Yiğit ise bilmediği adamlar tarafından konuşturulmak için işkencelere maruz kalmaktadır. Dokuzparmağı konuşturmaya çalışan Necip çok önemli bir bilgi öğrenir. Bu bilgi hem Yiğit’in hayatını ilgilendiriyor hem de tüm olayları çözebilecek bir kılavuz niteliğindedir.

16 Ekim 2009 Cuma

Kollama Dizisi 60. Bölüm - Samanyolu Televizyonu


Kollama yeni bölümüyle ekrana geliyor. Necip, Ferruh tarafından kaçırılıp ölüme götürülüyor. Ancak gittikleri at çiftliğinde Ferruh’u şoke edecek bir gerçek ortaya çıkıyor. Yiğit Melike’ye evlenme teklifini kabul ettirmeyi başarmışken, Sabit ve Pikeas oyuncuları ile savaş vermeye devam ediyor. Bu savaşta arada kalan Yiğit, pusuya düşürülüyor. Pikeas örgüt için ayak bağı olan üç kişi için ölüm emrini veriyor. Yiğit diri diri toprağa gömülürken, Melike beklemediği anda karşısına çıkan bir ölüm haberinde göz yaşlarına boğuluyor.

11 Ekim 2009 Pazar

Kollama Dizisi 59. Bölüm - Yeni Sezon

Kollama üçüncü sezonun ilk bölümüyle ekrana geliyor. Büyük patlamadan kurtulan, Necip ve Memduh, ülkeyi karıştırmak isteyenlerin ipini çekmeye hazırlanıyor. Ancak hiç beklenmedik bir olay Necip’i tedirgin ediyor. Necip, Destek Büro görevinden alınıyor. Yiğit ise Ferruh’u mezara gömmenin planlarını yaparken, yeraltından çıkan daha köklü ve büyük bir örgütle başı derde giriyor. Yeni ve daha büyük bir oyun başlarken Yiğit’in ailesine dair öğrendiği ürkütücü gerçekler nelere mal olacak? Melike, Yiğit’ten kurtulmak isterken bir anda Yiğit’in evlenme teklifiyle karşılaşıyor. Bu teklifin arkasındaki büyük sebep ne? Ferruh bilmediği kişilerce sorgulanıp polise teslim edilirken, Necip neden ve nasıl Ferruh’un tuzağına düşüyor?