21 Ocak 2010 Perşembe

Kollama Dizisi 74. Bölüm Özeti



Kollama Dizisi 73. Bölüm Özeti



Necip, çıkan çatışmada İsmail'i vuran kişiyi bulmak için soruşturma başlatır. Yiğit Pikeas'la buluşmaya yalnız gider fakat üzerinde büyük bir sürpriz taşımaktadır. Pikeas'ın ölüm oyununa kendi yöntemiyle katılan Yiğit için dengeler, bombanın oğlunun kreşine konulduğunu öğrendiğinde değişecektir. Pisagor cephesi ise bir yandan, hem ülkenin geleceği hem de Necip'in emniyetteki görevi üzerine karanlık planlara girişirken, Yiğit'in Pikeas ile girdiği ölüm oyununda beklenmeyen sürprizler kimin aleyhine işleyecek? Kollama, 73. bölümüyle 15 Ocak Cuma 19.50'de Samanyolu'nda. İyi seyirler.

7 Ocak 2010 Perşembe

Kollama Dizisi 72. Bölüm Özeti


Melike polis ekibiyle mahkemeye götürülürken, Pikeas'ın kamyonundan kurtulsada, kurşun yağmurundan kurtulmayı başaramaz. Polislerle birlikte vurulur.


Pikeas, karakol yakınında bir sergi salonunu bombalama planı kurar, üstelik içeride bir öğrenci kafilesi vardır. Necip'i arayıp Yiğit'i bir saat içinde bulup getirmezse bombayı patlatmakla tehdit eder.

Necip'in Yiğit'i bulma çabaları boşa çıktığında, Yiğit'in çektiği vicdan azabı onu Pikeas'ın tuzağına düşürecek mi?

1 Ocak 2010 Cuma

Kollama Dizisi 71. Bölüm




Yiğit, Pisagor ve Pikeas'a tüm yapılanların hesabını sormaktadır. İkisi de ölümle burun buruna gelmişken çıkan çatışmadan kurtulmayı başarırlar. Ancak Pisagor için hayati bir tehlike söz konusu olur. Bu arada Yiğit eve gelmeden ayrılmayı planlayan Melike, sonunda evden valizleriyle beraber çıkar. Fakat Yiğit onun peşindedir. Melike'yi zorla bir zamanlar Mert İven'in yaşadığı konağa götürür. Melike şimdi ölmeden önce son kez her şeyi itiraf etmek zorundadır.