25 Şubat 2010 Perşembe

Kollama Dizisi 79. Bölüm Özeti - Samanyolu Televizyonu


Kollamada nefes kesecek bir takip başlıyor. Yiğit, Hazırol, Necip üçgeninde suçlular köşeye sıkışıyor. Ülkenin geleceği için yeni kanlı planlar ortaya atılıyor. Yiğit için hazırlanan ölüm tuzağı beklenmeyen bir sorun yaratıyor. Sabit'in ölüm kalım savaşı sürerken, Pikeas parti başkanının ölmesi için uğraşıyor. Hazırol için ise yüce encümenden şok eden bir karar çıkıyor.

16 Şubat 2010 Salı

Kollama'da bu hafta olaylar kızışıyor. (77. Bölüm özeti)

Pisagor ve Yiğit'in ölümcül takasında kazanan kim olacak? Necip'in otobüsünü durduran, herkesi şok edecek, gizemli kişiler kim? Rana, Memduh'un tayini için nasıl bir karar alıyor? Yiğit, Pisagor'a karşı yeni bir atak yapıyor. Fakat Pikeas'ın kurduğu tuzakla fena halde köşeye sıkışıyor.

Kollama'da bu hafta soluk soluğa bir can pazarı yaşanıyor. (76. Bölüm Özeti)


Pikeas, operasyonunda Sabit'i kaçırır ve türlü işkencelerle Yiğit'in yerini öğrenmek ister. Yiğit ise karşı atağa geçerek Kaya Minik'i kaçırır ve Sabit'e karşılık Minik'in canını ortaya koyar. Necip yanan otobüsten kızını kurtarabilir ama kendi hayatı tehlikeye girer. Yiğit ve Pikeas'ın pazarlığında ise bir taraf beklenenden daha acımasız çıkarken, göreve gelen yeni amir tüm kadroyu şehirden sürer. Fakat en büyük ayrılık Necipten gelir ve ailesiyle birlikte İstanbul'u terkedip Erzurum'a döner.

Kollama Dizisi 75. Bölüm Özeti


Pisagor, Yiğit ve Sabit'in kanlı sürprizi ile çılgına döner. Songül'ün gönderdiği pakette herkesin kafasını karıştıracak bir sır saklıdır. Yiğit bu sırrı tam olarak çözemesede Songül'den intikamını fena halde alacaktır. Necip görevini bırakıp Erzurum'a dönmek için hazırlıklara başlar ama Nurbanu herkesi şaşırtacak bir davranışta bulunur. Bu sırada Pikeas Yiğit'in mekanını öğrenmiştir ve büyük bir baskına hazırlanır. Necip ise kızının derdine düşmüşken, kendini hain bir planın içinde bulacaktır.